Over mij

Iris Vaanholt
En ik ben met plezier werkzaam als gecertificeerd kattentrimster, in Hengelo (Overijssel) Ik heb een specifieke kattentrimcursus gevolgd bij Trimschool Nederland.
Ik heb mij helemaal gespecialiseerd op het gebied van vachtverzorging en vachtonderhoud van ras katten en niet ras katten. Tevens kunt u bij mij ook terecht voor adviezen over bijvoorbeeld voeding, verzorging en voortplanting. Zelf ben ik de gelukkige eigenaar van een Europese Korthaar en een Maine Coon.  Elke kat verdiend de juiste aandacht en de beste vachtverzorging. Bij mij in de salon staat de kat centraal.

Bel verzoek
of Bel mij: 06-83597768

Deskundig en bijzonder lief heeft ze Pip getrimd. Jullie snappen wel dat we nu een vaste klant zijn. Niet alleen zijn vacht ziet er goed uit, ook in huis hebben we bijna geen plukken haar meer liggen. Kortom wij zijn zeer tevreden en we raden het iedereen aan.

Danielle Poorthuis

Lieve spontane jonge dame met veel kennis, deskundigheid en liefde voor katten. Weet war ze doet en waar ze over praat. Een zeer prettige ervaring voor zowel onze Noorse Boskat Fonszy als voor mij. Tot de volgende keer. Ik heb mijn adresje voor onze viervoeters gevonden en ben dan ook zeer tevreden.

Saskia Warringa-Heres

Super gedaan!! Hele fijne vriendelijke manier van omgang met katten. Ze licht alles ook toe wat ze doet en waarom! Ik kom vaker!

Lisette Weijmer

Afgaande op de hoeveelheid klitten die Fuzzie had, ging ik er van uit dat de 1ste keer misschien niet helemaal lukken. Wat ging het snel en proffesioneel! Fuzzie lijkt wel weer een jonge kitten na de trimbehandeling. Ze is al 3 dagen aan het rennen en springen hele blije kat aan over gehouden.

Wij komen zeker weer!

Ramona Bunschoten
Katja Borkes

Hele fijne trimsalon er word professioneel en super lief met de katten gewerkt.

Katja Borkes
Brigitte van Diermen

Gezellig kundige behandeling voor een zeer nette prijs !

Brigitte van Diermen
Yvonne Rieschke

Onze Turkse Van Tülay vindt de behandeling niet echt heel leuk, maar door de professionele en rustgevende houding van Iris ondergaat ze het zonder problemen! Super blij!

Yvonne Rieschke
Danique Voets

Vandaag is onze Elmeau bij Iris geweest.
Klasse meid! Hij is weer helemaal mooi! Nu ligt hij bij te komen in zijn mandje.

Monique Morsink

Vijf sterren heb je dik verdiend. Zo geduldig jij bezig bent met een poes. Mooi om te zien en blij dat Britz van al haar klitten af is en er weer mooi uitziet!

Annemarie Rosbergen-IJsseldijk

Voor het eerst met Lodewijk bij Iris geweest! Ben echt super tevreden. Lodewijk was op zijn gemak bij haar. Iris heeft veel kennis en een fijne manier van werken, voor zowel kat als baasje. Iris, tot over 3 maanden.

Ingrid Loots

Vandaag voor het eerst geweest, en ze is prachtig geworden, lekker zacht en ruikt heerlijk.

Ingrid Loots